SIMONA HALEP s-a calificat fara probleme in SFERTURILE de FINALA de la Australian Open

SIMONA HALEP (nr 3 WTA) s-a calificat fara probleme in SFERTURILE de FINALA de la Australian Open, campioana noastra trecand de belgianca YANINA WICKMAYER (nr. 80 WTA) in doua seturi, 6-4, 6-2

SIMONA HALEP a avut nevoie de aproximativ o ora si jumatate pentru a trece de adversara sa din Belgia pe care o invinge, in premiera, in aceasta a patra intalnire dintre cele doua.

CITESTE SI: IRINA CAMELIA BEGU a fost ELIMINATA de la AUSTRALIAN OPEN de EUGENIE BOUCHARD 

SIMONA HALEP o va intalni in SFERTURILE de FINALA de la AUSTRALIAN OPEN, primul turneu de GRAND SLAM din acest an, pe rusoaica EKATERINA MAKAROVA (nr. 11 WTA si favorita numarul 10) care a trecut, tot in doua seturi de JULIE GOERGES, scor 6-3, 6-2.

SIMONA HALEP a castigat singura intalnire disputata cu MAKAROVA, cu scorul de 6-1, 7-6 (6), in sferturile de finala ale turneului de la New Haven, editia 2013, castigata de sportiva romana.

SIMONA HALEP si-a egalat astfel cea mai buna performanta de pana acum la AUSTRALIAN OPEN. Anul trecut, ea a fost invinsa in sferturi de Dominika Cibulkova. 

CITESTE SI: AUSTRALIAN OPEN: Florin Mergea s-a calificat in optimi la dublu mixt 

Calificarea in sferturi este recompensata la Australian Open cu 430 de puncte WTA si un cec in valoare de 340.000 de dolari australieni (240.000 de euro).

Sursa foto: wtatennis.com