SIMONA HALEP S-A CALIFICAT IN FINALA ROLAND GARROS !

SIMONA HALEP s-a calificat joi in FINALA ROLAND GARROS dup ace a invins-o pe nemtoaica Andrea Petkovic in doua seturi, 6-2, 7-6.

SIMONA HALEP a reusit o performanta de senzatie, calificandu-se in FINALA ROLAND GARROS dupa ce a trecut in doar doua seturi de Petkovic, din Germania, scor 6-2, 7-6, romanca reusind si dupa acest meci sa ramana fara set pierdut la acest turneu, fiind singura jucatoare care a reusit aceasta performanta.

Citeste si: SIMONA HALEP si punctul care a ridicat arena in picioare! VIDEO 

SIMONA HALEP s-a califcat in FINALA ROLAND GARROS, unde urmeaza sa o intalneasca pe rusoaica Maria Sarapova, sambata, la 34 de ani distanta de cand Virginia Ruzici, actualul sau manager reusea sa joace ultima finala de Grand Slam pentru o romanca.

SIMONA HALEP s-a mai duelat de trei ori in cariera cu Maria SARAPOVA, nereusind sa o invinga niciodata, insa romanca a demonstrate la turneul de la Paris ca este intr-o forma mai buna decat rusoaica, aceasta avand problem in sferturi si semifinale, unde a avut nevoie de trei seturi pentru a se califica mai departe.

Citeste si: SIMONA HALEP este sustinuta de jucatorii nationalei de fotbal a ROMANIEI. FOTO 

SIMONA HALEP – MARIA SARAPOVA, FINALA ROLAND GARROS, se va disputa sambata, de la ora 16, si va fi transmisa in format LIVE TEXT de MONDO NEWS.