SIMONA HALEP s-a CALIFICAT in FINALA TURNEULUI de la MADRID! REACTIA SIMONEI

SIMONA HALEP (8 WTA si cap de serie numarul trei) se afla la numai un succes distanta de marea finala a turneului de categorie “Premier Mandatory” de la Madrid, urmand sa o intalneasca in penultimul act pe letona Anastasija Sevastova (locul 22 WTA). SIMONA HALEP este detinatoarea en-titre a trofeului acordat castigatorilor de la Madrid.

UPDATE: SIMONA HALEP s-a calificat in FINALA turneului de la Madrid dupa ce a trecut de letona Sevastova in doua seturi (6-2, 6-3). In ultimul act al competitiei patronate de Ion Tirac, SIMONA HALEP urmeaza sa o intalneasca pe nvingatoarea partidei dintre Kristina Mladenovic  si Svetlana Kuznetova. 511.740 de euro e premiul pe care si l-a asigurat SIMONA HALEP dupa calificarea in ultimul act al turneului de la Madrid.

“Ma simt minunat aici la Madrid. O sa fie o finala grea, dar sunt aici ca sa dau tot ce e mai bun si sa ma bucur de tenis. Mladenovic sau Kuznetsova? Nu am nicio preferinta”, a declarat SIMONA HALEP pentru WTA.

Finala feminina a turneului organizat de Ion Tiriac este programata sa aiba loc sambata seara, de la ora 20:00 – ora Romaniei, pe arena centrala Manolo Santana.

STIRE INITIALA

Este pentru a treia oara cand SIMONA HALEP ajunge in semifinalele turneului de la Madrid, dupa editiile din 2014 si 2016, ultima fiind castigata de campioana noastra.

Tot vineri, SIMONA HALEP va juca si in semifinalele probei de dublu, alaturi de Irina-Camelia Begu. Cele doua vor intalni perechea Timea Babos/Andrea Hlavackova (Ungaria/Cehia), cap de serie 5, in al doilea meci de pe terenul trei.

PALMARES DIRECT SIMONA HALEP vs ANASTASIJA SEVASTOVA: 3-3

2009, La Palma (Hard): 6-2, 7-6(4) pentru Anastasija Sevastova
2010, Bad Gastein (Zgura): 5-7, 6-1, 5-0 pentru Anastasija Sevastova
2011, Copenhaga (Hard): 6-7(5), 7-6(4), 6-0 pentru Simona Halep
2011, Luxemburg (Hard): 6-2, 6-2 pentru Anastasija Sevastova
2016, Bucuresti (Zgura): 6-0, 6-0 pentru Simona Halep
2017, Stuttgart (Zgura): 6-3, 6-1 pentru Simona Halep.

Sursa foto: sport