SIMONA HALEP s-a calificat in FINALA turneului de la MADRID

SIMONA HALEP s-a calificat sambata in FINALA turneului WTA de la Madrid dup ace a invins-o in semifinale pe Petra Kvitova din Cehia, la capatul a trei seturi foarte disputate.

Tenismena romana SIMONA HALEP s-a calificat sambata in FINALA turneului de la MADRID, SPANIA, dup ace a invins-o in trei seturi, 6-7, 6-3, 6-2, pe cehoaica Petra Kvitova, locul sase mondial si favorita numarul 5 a competitiei.

SIMONA HALEP, locul 5 in ierarhia mondiala feminina, a avut un inceput mai dificil de meci, fiind condusa in primul set cu 4-2. Romanca a reusit insa sa egaleze situatia, dar in tie-break a pierdut, astfel incat cehoaica a castigat setul.

Citeste si: 9 romani vor participa anul acesta la ROLAND GARROS 

Romanca nu a cedat insa lupta, iar in setul doi a jucat cu mult mai putine greseli facute, ceea ce i-a adus rapid sansa de a lupta in decisiv pentru calificarea in ultimul act, dup ace s-a impus cu 6-3.

In decisiv, HALEP si-a continuat jocul bun din setul anterior si a demonstrat inca o data ca poate sa revina in meci dupa ce este condusa, castigand cu 6-2 si calificandu-se in finala.

Citeste si: SIMONA HALEP s-a calificat in SEMIFINALELE turneului de la Madrid 

In FINALA de la MADRID, SIMONA HALEP va da piept cu invingatoarea din partida Radwanska – Sarapova.