SIMONA HALEP s-a calificat in FINALA turneului de la MONTREAL. Reactia SIMONEI

SIMONA HALEP  s-a calificat, sambata seara, in FINALA turneului WTA de la MONTREAL dupa ce a invins-o pe nemtoaica ANGELIQUE KERBER cu 2-1 la seturi (6-0, 3-6, 6-2) si s-a razbunat astfel si pentru eliminarea de la WIMBLEDON de anul acesta.

“Nu a fost usor, ea este o jucatoare foarte dificila. Am inceput bine, dar lucrurile s-au complicat din setul secund. Am vrut doar sa lupt pentru fiecare minge si am facut-o destul de bine. E placut sa fiu in finala pentru al doilea an consecutiv. Vreau sa va multumesc pentru ca m-ati sustinut”, a spus SIMONA HALEP dupa meci.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de cinci ori pana acum, fiind 3-2 pentru SIMONA HALEP. Ultimele doua partide, ambele disputate in 2016, au fost castigate de ANGELIQUE KERBER (Fed Cup, scor 6-2, 6-2, si  Wimbledon, scor 7-5, 7-6).

Victoria in fata germancei ANGELIQUE KERBER i-a asigurat SIMONEI HALEP ascensiunea pana pe locul trei in clasamentul mondial. SIMONA HALEP o va infrunta in finala pe invingatoare dintre Madison Keys (12 WTA) si Kristina Kucova (121 WTA). ULTIMUL ACT este programat duminica, la o ora ce nu a fost stabilita deocamdata.

Anul trecut, SIMONA HALEP a ajuns pana in finala, din care s-a retras la scorul de  6-7, 7-6, 0-3 in favoarea jucatoarei Belinda Bencic.

Sursa foto: wtatennis