SIMONA HALEP s-a calificat in optimile de finala ale turneului PREMIER WTA de la Cincinnati

SIMONA HALEP s-a calificat, miercuri seara,  in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati, SUA, dupa ce a invins-o fara probleme pe Annika Beck din Germania, scor 6-3, 6-1.

SIMONA HALEP a inceput ezitant partida, fiind condusa cu 2-1, insa a revenit si de atunci n-a mai scapat meciul din mana. SIMONA HALEP a castigat primul set cu 6-3, dupa 32 de minute de joc. Setul al doilea a fost la discretia SIMONEI HALEP, care si l-a adjudecat cu 6-1, dupa doar 24 de minute.

SIMONA HALEP a aratat multa siguranta in meciul de debut de la Cincinnati (turul al doilea), numarul 4 WTA impresionand, miercuri, in primul rand prin modul in care a servit (jucatoarea originara din Constanta nu exceleaza la acest capitol). SIMONA HALEP a reusit sapte asi, 24 de lovituri castigatoare si s-a impus in doar 55 de minute.

In 2015, SIMONA HALEP a ajuns pana in finala la Cincinnati, fiind invinsa de Serena Williams.”Western & Southern Open” se desfasoara in perioada 15-21 august, este din categoria “Premier” WTA si are premii totale in valoare de $2,503,250.

Sursa foto: sport