Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Indian Wells. VIDEO

Simona Halep a jucat, duminica seara, in turul trei al turneului american de la Indian Wells in cadrul caruia a intalnit-o pe cehoaica Lucie Safarova.

In primul set Simona s-a impus cu un destul de clar 6-2 care nu prevestea ce avea sa urmeze, in ciuda faptului ca sportiva originara din Constanta era avizata de revenirea de forma din ultimele saptamani  a Safarovai.

Citeste si: Monica Niculescu si Sorana Carstea au fost eliminate din turneul de la Indian Wells 

Lucru care s-a vazut in setul secund, cehoaica reusind sa reintre in joc dupa ce a castigat cu 6-4. Setul decisiv a fost unul extrem de disputat, ambele jucatoare trecand la carma partidei de la Indian Wells. Au fost momente extrem de grele pentru Simona, insa eroina noastra s-a impus pana la urma cu 6-4 si merge in optimile de finala de la Indian Wells.

Inaintea intalnirii de pe pamant american, scorul general dintre cele doua sportive era 1-1, Simona impunandu-se in precedenta disputa in finala de la Nurnberg.

In optimile de finala ale turneului de la Indian Wells, Simona Halep  o va intalni pe castigatoare meciului dintre Bouchard si Sara Errani.

Sursa foto: wtatennis.com

[hdvideo id=356 ratingscontrol=on views=on title=on]