SIMONA HALEP s-a calificat in semifinale la CINCINNATI dupa o revenire SPECTACULOASA

SIMONA HALEP (nr.4 WTA) s-a calificat in semifinalele turneului PREMIER de la CINCINNATI dupa ce a trecut, in stil de mare campioana, de jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska (nr.5 WTA) cu 2-0 la seturi (7-5, 6-1)

SIMONA HALEP a reusit o revenire extrem de spectaculoasa in primul set dupa ce Radwanska a reusit sa conduca cu 4-0 le ghemuri. Jucatoarea originara din Constanta a reusit sa se concentreze si intr-un final si-a adjudecat setul cu 7-5. In setul al doilea, SIMONA HALEP nu i-a acordat nicio sansa jucatoarei poloneze reusind sa-si impuna stilul agresiv de joc si sa castige clar setul, 6-1, si partida calificandu-se in penultimul act al turneului PREMIER de la CINCINNATI.

O data cu aceasta victorie, SIMONA HALEP a reusit sa egaleze situatia si in cadrul palmaresului direct, 5-5 si s-a razbunat pentru infrangerea suferita in fata Radwanskai la Turneul Campioanelor de anul trecut. SIMONA HALEP a ajuns la 13 victorii consecutive in circuitul WTA, dupa ce a castigat titlurile de la Bucuresti si Montreal.  SIMONA HALEP, finalista la editia de anul trecut a turneului din Ohio, si-a asigurat un cec de 123.665 dolari si 350 de puncte WTA. 

In penultimul act, SIMONA HALEP  va juca impotriva germancei ANGELIQUE KERBER, numarul doi mondial, care a castigat in trei seturi, cu 4-6, 6-3, 6-0 disputa cu Carla Suarez Navarro (Spania/N. 9). Kerber, vicecampioana olimpica, are sansa de a urcat pe primul loc in ierarhia mondiala daca va castiga turneul. 

SIMONA HALEP si ANGELIQUE KERBER, care vor juca sambata, de la ora 19,30 (ora Romaniei), s-au intalnit recent, la Montreal, cand reprezentanta tarii noastre a dispus in semifinale cu 6-0, 3-6, 6-2. SIMONA HALEP conduce cu 4-2 in meciurile directe cu ANGELIQUE KERBER.

Sursa foto: sport