SIMONA HALEP s-a CALIFICAT in semifinalele Turneului Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis SIMONA HALEP s-a CALIFICAT joi in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, fara sa joace, dupa ce americanca SERENA WILLIAMS a pierdut primul ghem al meciului cu canadianca EUGENIE BOUCHARD, din cadrul Grupei Rosii a competitiei.

Reprezentanta tarii noastre si-a asigurat prezenta in penultimul act gratie unui ghemaveraj favorabil, dupa ce a castigat categoric primele sale doua meciuri de la Singapore, cu EUGENIE BOUCHARD ( 6-2, 6-3) si SERENA WILLIAMS (6-0, 6-2), iar vineri urmeaza sa dispute ultima sa partida din grupa, in compania ANEI IVANOVIC din Serbia, potrivit Agerpres.

Citeste si: FABULOS: SIMONA HALEP A DEMOLAT-O PE SERENA WILLIAMS LA TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP a invins-o pe Ivanovic anul trecut la Turneul Campioanelor ”B” de la Sofia, cu 2-6, 6-1, 6-3, si anul acesta, in sferturi la Madrid, cu 6-2, 6-2. Ivanovic (26 ani, 8 WTA) s-a impus anul trecut la Doha, cand Halep a abandonat dupa primul set (la scorul de 6-3). In plus, sarboaica a profitat anul acesta, in sferturi, la Beijing, de o neprezentare a SIMONEI HALEP, retrasa in urma unei accidentari la coapsa.

Citeste si: TURNEUL CAMPIOANELOR: ANA IVANOVIC a invins-o pe EUGENIE BOUCHARD