Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Ekaterina Makarova

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Ekaterina Makarova

Simona Halep s-a calificat, joi, in semifinalele turneului WTA de la Dubai, dupa un meci dramatic. Halep a invins-o pe Ekaterina Makarova, 6-3, 1-6, 7-5, dupa o partida in care constanteanca a ratat patru mingi de meci si care a durat doua ore si 7 minute.

“A fost un meci incredibil. Am jucat foarte bine, a fost o revansa, ma bucur ca m-am impus. Sunt o luptatoare pe teren, ma simt foarte bine aici, mai ales ca sunt foarte multi romani in tribune. Le multumesc celor care m-au incurajat si sper sa vina si maine (n.r. vineri) sa ma sustina. 

La finalul meciului eram putin nervoasa, am simtit oboseala, am ramas concentrata sa joc fiecare punct si pana la urma am reusit sa castig. Ma duc imediat la odihna, nu voi urmari si urmatorul sfert de finala, voi juca vineri in semifinale si sper sa castig”, a spus Simona Halep, imediat dupa incheierea meciului cu Makarova. 

Citeste si: SIMONA HALEP s-a CALIFICAT in SFERTURILE turneului de la Dubai

In urma acestei performante, Simona Halep va primi 113.850 de dolari si 350 de puncte WTA. In semifinale, Simona o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Caroline Wozniacki (Danemarca, cap de serie numarul 3 si locul 5 WTA) si Flavia Pennetta (Italia, locul 14 WTA si cap de serie numarul 10). 

In a doua semifinala se vor duela Garbine Muguruza (Spania, locul 24 WTA) si Karolina Pliskova (Cehia, locul 18 WTA).