SIMONA HALEP s-a calificat in SEMIFINALELE TURNEULUI de la ROMA

SIMONA HALEP (4 WTA si cap de serie numarul sase) a invins-o pe ANETT KONTAVEITT (Estonia – 68 WTA – sportiva venita din calificari) in sferturile turneului “Premier 5” de la Roma, sportiva noastra reusind o calificare spectaculoasa in SEMIFINALELE turneului gazduit de capitala Italiei.

SIMONA HALEP s-a impus in doua seturi, 6-2, 6-4. Partida de vineri de la FORO ITALICO a durat aproximativ o ora si 20 de minute. SIMONA HALEP s-a calificat pentru a treia oara in SEMIFINALELE turneului de la ROMA.

In duelul pentru semifinale, care va avea loc sambata, SIMONA HALEP o va infrunta pe invingatoarea partidei dintre Kiki Bertens si Daria Gavrilova. Pentru calificarea in semifinale, SIMONA HALEP si-a asigurat un cec in valoare de 115.170 de euro si 350 de puncte in clasamentul WTA.

SIMONA HALEP si ANETT KONTAVEIT se mai intalnisera o singura data, in acest an, in turul trei al turneului de la Miami: a fost 6-3, 6-0 pentru jucatoarea noastra.

“Internazionali BNL d’Italia” se disputa in perioada 15-21 mai 2017, la “Foro Italico”, competitia face parte din categoria “Premier 5” si se joaca pe zgura. Ultima campioana (din 2016) este Serena Williams. Favorita numarul unu este Angelique Kerber, urmeaza pe lista capilor de serie: Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Dominika Cibulkova, Johanna Konta si SIMONA HALEP (6). Turneul are premii totale in valoare de $2.775.745.

Sursa foto: sport