SIMONA HALEP s-a calificat in SEMIFINALELE turneului de la WUHAN. Reactia SIMONEI

SIMONA HALEP (5 WTA si cap de serie numarul patru) s-a calificat, joi, in semifinalele turneului WTA de la Wuhan, China, dupa ce a invins-o categoric pe americanca MADISON KEYS (SUA – 9 WTA), la capatul unui meci superb, scor 6-4, 6-2.

UPDATE: “Stiam ca va fi un meci greu, Madison este o jucatoare foarte buna, puternica. Vreau sa le multumesc celor care au venit astazi la meci. Da, stiu ca m-am calificat la Turneul Campioanelor, sunt foarte bucuroasa. Sper ca acest an sa reusesc mai mult decat anul trecut”, a declarat SIMONA HALEP la finele partidei cu MADISON KEYS.

STIRE INITIALA

SIMONA HALEP a inceput slab partida, campioana noastra fiind condusa cu 2-0 dupa doua game-uri la zero ale americancei de 21 de ani. A fost apoi 3-1 pentru MADISON KEYS, SIMONA HALEP a egalat la 3, dar s-a vazut din nou condusa. Din acel moment, insa, SIMONA HALEP a castigat 5 game-uri la rand, si pe fondul momentelor de nervozitate ale americancei, dar si datorita loviturilor sale foarte bune si bine plasate.

CITESTE SI: SIMONA HALEP S-A CALIFICAT LA TURNEUL CAMPIOANELOR de la SINGAPORE

In setul al doilea, MADISON KEYS a incercat sa revina la scorul de 2-0 pentru SIMONA HALEP, care insa a facut rapid 5-1, castigan in cele din urma setul al doilea cu 6-2. In semifinale, SIMONA HALEP o va intalni pe castigatoarea dintre Petra Kvitova si Johanna Konta, meci programat tot astazi. Meciul din penultimul act va avea loc cel mai probabil maine dimineata.

Turneul de la Wuhan (China) face parte din categoria “Premier”, se desfasoara in perioada 25 septembrie – 1 octombrie si este dotat cu premii totale de 2.288.250 dolari. Pe lista favoritelor au mai ramas, in ordine: Agnieszka Radwanska (3) si SIMONA HALEP (4).

Sursa foto: sport