SIMONA HALEP s-a CALIFICAT in sferturi la INDIAN WELLS. Afla cu cine va juca

SIMONA HALEP (nr.3 WTA) s-a impus fara probleme, in optimile de finala ale turneului american de la INDIAN WELLS, in fata cehoaicei KAROLINA PLISKOVA, din Cehia, cap de serie numarul 14. Scorul a fost 2-0 la seturi in favoarea SIMONEI HALEP care le-a castigat ambele cu un scor identic, 6-4, 6-4. 

SIMONA HALEP a avut un start de joc ezitant, dar a crescut nivelul jocului la jumatatea setului I si nu a dat nicio clipa impresia ca ar putea pierde. KAROLINA PLISKOVA a alternat momente bune de joc cu multe greseli nefortate, servicii impecabile cu servicii slabe.

SIMONA HALEP o va intalni in “sferturile” competitiei pe CARLA SUAREZ NAVARRO (Spania, locul 13 WTA si cap de serie numarul 12).
Jucatoarea CARLA SUAREZ NAVARRO, cap de serie numarul 12, a invins-o, marti, pe britanica Heather Watson (43 WTA), in optimile de finala de la INDIAN WELLS (SUA).

CARLA SUAREZ NAVARRO, locul 13 WTA, s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-1, dupa doua ore si 19 minute.

Intalnirea dintre SIMONA HALEP si CARLA SUAREZ NAVARRO este programata pentru miercuri seara, dupa ora 22:00 (ora Romaniei). Meciul va avea loc pe terenul central, aceasta urmand a fi prima prezenta a SIMONEI HALEP pe arena principala.

SIMONA HALEP si CARLA SUAREZ NAVARRO se cunosc foarte bine, scorul intalnirilor directe fiind 4-4.

Calificarea printre cele mai bune opt jucatoare de la competitia californiana i-a adus SIMONEI HALEP un cec in valoare de 112.270 de dolari si 215 puncte in ierarhia WTA.

Sursa foto: wtatennis.com