SIMONA HALEP s-a calificat in SFERTURI la INDIAN WELLS unde o va intalni pe SERENA WILLIAMS

SIMONA HALEP s-a calificat fara probleme in sferturile de finala ale turneului WTA de la INDIAN WELLS, dupa ce adversara sa, BARBORA STRYCOVA, a abandonat cand jucatoarea noastra conducea cu 6-3, 1-0.

BARBORA STRYCOVA nu a mai putut continua din cauza unei accidentari si s-a retras in startul setului secund. SIMONA HALEP a inceput meciul destul de dificil, fiind condusa cu 3-1, insa apoi a urmat o revenire de senzatie. Romanca a luat cinci game-uri la rand si a castigat primul set, iar apoi a inceput cu un game alb si actul secund. BARBORA STRYCOVA a primit insa ingrijiri medicale in pauza dintre seturi, iar dupa primul game a abandonat jocul.

“Imi pare rau pentru ea (n.red. BARBORA STRYCOVA) pentru ca nu a putut continua. A fost un start bun pentru mine, am castigat primul meci. Conditiile sunt dificile, grele. Am jucat doua meciuri pe frig si iata ca acum lucrurile s-au schimbat. Am incercat sa fac cat mai putine greseli si ma bucur ca a iesit bine. Mi-ar placea sa joc cu Serena. Este cea mai buna jucatoare din lume, ma voi duce si voi lupta impotriva ei!”, a spus SIMONA HALEP dupa meci.

La randul ei, ocupanta locului unu in clasamentul WTA a afirmat ca se asteapta la un meci foarte dificil in fata SIMONEI HALEP, pe care o admira pentru jocul sau. “Imi place jocul Simonei. Imi place cat de agresiva e. E o luptatoare, trebuie sa fiu cu adevarat pregatita. Va fi un joc cu adevarat bun cred ca pentru ambele jucatoare pentru a vedea unde ne situam in acest punct al anului”, a spus SERENA WILLIAMS intr-o conferinta de presa.

In sferturile de finala, SIMONA HALEP se va duela cu americanca SERENA WILLIAMS, liderul clasamentului WTA joi dimineata in jurul orei 04.00 (ora Romaniei). Anul trecut, SIMONA HALEP a castigat turneul de la INDIAN WELLS. SIMONA HALEP ar fi trebuit sa joace cu SERENA WILLIAMS si anul trecut, dar americanca s-a retras inaintea meciului din semifinale.

SIMONA HALEP si SERENA HALEP s-au intalnit de sapte ori pana in prezent, sportiva noastra avand o singura victorie, in grupe la Turneul Campioanelor.

Sursa foto: wtatennis