SIMONA HALEP s-a CALIFICAT in SFERTURILE de FINALA ale turneului WTA de la CINCINNATI

SIMONA HALEP s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati dupa o victorie electrizanta cu nemtoaica ANDREA PETKOVIC. Numarul 3 WTA s-a impus in trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-2, dupa doua ore si 40 de minute de joc senzational.

SIMONA HALEP a inceput perfect partida, cu un break in primul game, insa si-a pierdut apoi imediat serviciul si a evoluat la un nivel ceva mai slab, permitandu-i adversarei sa detina controlul.

Cu destule greseli nefortate si prea putine lovituri castigatoare, SIMONA HALEP a cedat primul set cu 6-4. Setul secund a inceput cu mari probleme pentru SIMONA HALEP, insa tocmai atunci cand parea gata sa renunte a gasit resurse pentru a reveni fantastic in joc. Chiar daca ambele jucatoare au acuzat probleme medicale, primind ingrijiri pe teren, SIMONA HALEP a fost cea care a fost castigatoare, tot cu 6-4. “Decisivul” a fost echilibrat pana la scorul de 2-2, moment in care s-a desprins in invingatoare.

A fost o partida cu adevarat epica pentru cele doua jucatoare, un adevarat razboi pe terenul de tenis. Ambele au lovit puternic si au gasit unghiuri imposibile, insa, pana la urma, cea mai buna a castigat.

Pe SIMONA HALEP o asteapta un nou meci dificil in sferturile de finala, acolo unde va da peste Anastasia Pavlyuchenkova.

Sursa foto: sport