SIMONA HALEP s-a CALIFICAT in turul III la Cincinnati dupa un meci epuizant. Reactia jucatoarei. UPDATE

Jucatoarea de tenis SIMONA HALEP, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-4, pe frantuzoaica Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

UPDATE 22:33: Jucatoarea de tenis SIMONA HALEP, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a declarat, miercuri, ca meciul cu sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, a fost extrem de greu, apreciind ca a fost nevoita sa dea totul pentru a castiga si a ajunge in optimi la Cincinnati.

“A fost foarte greu de jucat impotriva ei, am dat totul pentru a castiga. A trebuit sa raman concentrata. A fost un meci diferit fata de cele de saptamaa trecuta, dar important este ca am castigat. Ar insemna mult sa redevin numarul doi mondial, dar pentru mine este important sa castig meciuri, sa ajung la Turneul Campioanelor. Le multumesc fanilor ca au venit aici, ne vedem la urmatoarea partida”, a afirmat SIMONA HALEP.

Partida a durat doua ore si 51 de minute si la capatul ei HALEP a obtinut prima victorie in cele trei meciuri disputate cu Mladenovic.

Anterior, Mladenovic castigase ambele partide jucate cu HALEP. Romanca a fost invinsa in 2014, in prima mansa a turneului de la Paris, cu scorul de 7-6 (1), 6-4, iar anul acesta, in iunie, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 (4), in sferturile de finala ale turneului de la Birmingham.

In faza urmatoare, HALEP va evolua impotriva invingatoarei dintre Andrea Petkovic (Germania), locul 17 WTA si cap de serie numarul 15, si Camila Giorgi (Italia), locul 31 WTA.

Calificarea in optimi este recompensata la Cincinnati cu un premiu de 27.640 de dolari si cu 105 puncte WTA.

La editia trecuta a Western&Southern Open, SIMONA HALEP a ajuns pana in sferturile de finala, faza in care a fost invinsa de rusoiaca Maria Sarapova, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4.

In cazul in care va ajunge in finala la Cincinnati, HALEP va reveni pe locul 2 WTA

 
Sursa foto sptfm