SIMONA HALEP s-a calificat lejer in sferturile de finala de la CINCINNATI. REACTIA SIMONEI

SIMONA HALEP s-a calificat, joi seara, in SFERTURILE de FINALA ale turneului PREMIER de la CINCINNATI (SUA) dupa ce a reusit sa treaca, fara emotii, de australianca DARIA GAVRILOVA cu scorul de 2-0 la seturi (6-1, 6-2).

UPDATE: “E foarte cald, dupa primul set soarele m-a lovit puternic si nu am avut multa energie. Stiam ca trebuie sa fiu agresiva, ca nu trebuie sa o las sa vina spre mine, pentru ca poate lovi foarte bine cu forehand-ul. Serviciul a functionat destul de bine, mai am ceva de lucrat la retur. E foarte placut sa joc aici la Cincinnati, pentru ca am parte de sprijin. Va multumesc si va astept si maine”, a declarat SIMONA HALEP, imediat dupa meci.

STIRE INITIALA

Partida a fost la discretia SIMONEI HALEP, asemenea celei din turul al doilea, castigata de romanca in fata Annikai Beck cu 6-3, 6-1. SIMONA HALEP a pornit ca din tun, iar dupa mai putin de 20 de minute avea 5-0. Si-a adjudecat primul set cu 6-1, DARIA GAVRILOVA ramanand fara replica. In setul secund jucatoarea de la Antipozi a parut ca isi revine, reusind chiar si un break, insa pana la finele partidei totul s-a dovedit a fi un simplu foc de paie, SIMONA HALEP impunandu-se aproape la fel de clar ca in setul I.

Finalista in 2015 la Cincinnati, SIMONA HALEP (4 WTA) a intalnit-o pe DARIA GAVRILOVA (Australia – locul 47 WTA) in optimile turneului din categoria “Premier”. Pana la meciul din aceasta seara, SIMONA HALEP si DARIA GAVRILOVA se mai intalnisera de trei ori in circuitul WTA, scorul fiind 2-1 pentru sportiva originara din Constanta. La Indian Wells (in 2015, scor 2-6, 6-1, 6-1) si la Montreal (in 2016, scor 6-2, 6-3) s-a impus SIMONA HALEP, in timp ce la Roma (in 2016, scor 6-3, 4-6, 6-3) a castigat DARIA GAVRILOVA. La finele partidei incheiate acum cateva momente scorul general a devenit 3-1 in favoarea romancei.

“Western & Southern Open” de la CINCINNATI se desfasoara in perioada 15-21 august, este din categoria “Premier” si are premii totale in valoare de $2,503,250.

Sursa foto: sport