SIMONA HALEP, sansa sa urce pe locul 4 in clasamentul WTA

SIMONA HALEP are, duminica, astazi sansa sa urce pe locul patru in clasamentul mondial. Sportiva romanca va juca in FINALA de la Madrid impotriva Mariei Sarapova, din Rusia.

SIMONA HALEP a facut un nou meci perfect la Madrid, invingand-o in semifinale, in doua ore si 36 de minute, pe cehoaica Petra Kvitova. Primul set i-a apartinut adversarei, care s-a impus in tie-break, cu 7 – 4, insa in urmatoarele doua seturi, HALEP a fost ca un uragan, napustindu-se asupra adversarei.

Citeste si: 9 ROMANI VOR PARTICIPA ANUL ACESTA LA ROLAND GARROS

Romanca s-a impus cu 6 la 3, 6 la 2 si si-a asigurat prezenta in finala, unde o va avea ca adversara pe Maria Sarapova. La randul sau, aceasta din urma a invins-o cu 6 – 1, 6 – 4 pe Agnieszka Radwanska.

“Am facut rezultatul asta mare la Madrid, am jucat destul de bine, dar cred ca m-a ajutat mult lupta pe care am dus-o in fiecare meci si am incercat sa lupt cat mai mult si asta cred ca m-a ajutat cel mai mult. O sa fie un meci greu pentru ca e o jucatoare buna, stie cum sa gestioneze finalele. La mine e cea mai mare finala pe care o joc in cariera mea”, a declarat SIMONA HALEP, citata de Digi24.

Prin accederea in finala, romanca si-a asigurat un premiu de 342.600 de euro si 650 de puncte WTA. Daca va castiga FINALA de la Madrid, SIMONA HALEP va urca pe locul 4 in clasamentul WTA.

SIMONA HALEP S-A CALIFICAT IN FINALA TURNEULUI DE LA MADRID

Sursa foto: realitatea.net