SIMONA HALEP se mentine pe aceeasi POZITIE in CLASAMENTUL WTA

SIMONA HALEP se mentine pe locul al doilea in CLASAMENTUL celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume (WTA), dat publicitatii luni, in timp ce IRINA BEGU a urcat pe pozitia a 31-a, cea mai buna clasare din cariera sa.

Serena Williams este lider incontestabil al ierarhiei, iar pozitia a treia este ocupata de rusoaica Maria Sarapova, la doar 200 de puncte de SIMONA HALEP. Petra Kvitova (Cehia), invingatoare in turneul de la Madrid, este in continuare a patra, dar s-a apropiat de podium.

IRINA BEGU a reusit un salt de sase locuri dupa sfertul de finala de la Madrid, ajungand acum pe 31. In top 100 mai figureaza doua romance, Monica Niculescu, pe 67, dupa ce a coborat cinci trepte, si Alexandra Dulgheru care a coborat un loc, fiind acum pe 72. Andreea Mitu se afla imediat dupa prima suta, pe locul 101 (+1).

Citeste si: HALEP a fost NOMINALIZATA pentru cea mai FRUMOASA LOVITURA a lunii aprilie in circuitul WTA

La dublu, Monica Niculescu este prima romanca din ierarhie, pe 49, doua locuri mai jos fata de saptamana precedenta, in timp ce IRINA BEGU a reusit un salt de 12 locuri si este acum pe 55. Raluca Olaru a urcat si ea doua pozitii, fiind pe 57.

In clasamentul Road to Singapore, care conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor, Serena Williams este prima, urmata de SIMONA HALEP si de Maria Sarapova.

Citeste si: SIMONA HALEP, ELIMINATA in primul tur la Madrid. PRIMA DECLARATIE a jucatoarei

Ordinea este identica si in CLASAMENTUL premiilor incasate din tenis in circuitul feminin, SIMONA HALEP avand in 2015 peste doua milioane de dolari.

Sursa foto: romaniatv.net