SIMONA HALEP si-a aflat ADVERSARA din OPTIMILE Turneului de la Toronto

Jucatoarea romana de tenis SIMONA HALEP, a doua favorita a turneului PREMIER WTA DE LA TORONTO (Canada), o va intalni pe germanca ANGELIQUE KERBER, in optimile de finala ale acestei competitii, dotata cu premii in valoare 2.377.305 dolari.

Kerber, cap de serie numarul 13 la Toronto, a invins-o miercuri, cu 6-2, 6-3, pe portoricanca MONICA PUIG, intr-o partida din turul al doilea, disputata la cateva ore dupa meciul in care Simona Halep a dispus cu 6-3, 6-4 de sarboaica JELENA JANKOVIC.

Reprezentanta tarii noastre, care a disputat cu aceasta ocazie primul sau meci oficial dupa o pauza de sase saptamani, s-a declarat “fericita” dupa victoria cu Jankovic, recunoscand ca se astepta la sa aiba un joc mai dificil in fata fostului lider al clasamentului WTA.

CITESTE SI: LOVITURA PENTRU SIMONA HALEP. JUCATOAREA A PIERDUT LOCUL 3 WTA, FIIND INTRECUTA DE PETRA KVITOVA

“Sunt cu ADEVARAT FERICITA ca am castigat acest meci, deoarece ma asteptam la un meci mai greu. Nu am mai jucat de la turneul de la Wimbledon si sunt foarte bucuroasa ca am putut juca CEL MAI BUN TENIS AL MEU”, a declarat Simona Halep dupa partida.

Calificarea in optimile de finala la Toronto ii asigura lui Halep un cec in valoare de 25.380 dolari si 105 puncte WTA.

Sursa foto: eurosport