SIMONA HALEP si HORIA TECAU, desemnati cei mai buni jucatori romani de tenis din 2015

SIMONA HALEP si HORIA TECAU au fost desemnati cea mai buna jucatoare, respectiv cel mai bun jucator roman de tenis pe anul 2015, joi seara, la clubul Fratelli, in cadrul unei gale organizate de Federatia Romana de Tenis.

”Ne bucuram ca suntem in prezenta unor mari campioni, a sponsorilor care au sustinut aceasta disciplina. A fost un an deosebit, in care tenisul si-a tras partea leului. Am suferit si ne-am bucurat, am varsat o lacrima la succese de exceptie obtinute de Simona (Halep), Horia (Tecau), Florin (Mergea), de jucatoarele noastre in general”, a declarat, cu acest prilej, presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

CITESTE SI: SIMONA HALEP, cea mai POPULARA tenismena din lume: Reactia romancei

La randul sau, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Alin Petrache, a spus: ”Avem fete si baieti foarte buni la tenis, dar cele mai mari sperante ale mele sunt pentru participarea lor la Jocurile Olimpice de la Rio. Eu sunt legat de tenis foarte mult. Bunicul meu a condus aceasta federatie in perioada 1969-1971, cand Romania a jucat de trei ori finala Cupei Davis. Va urez ca la Rio sa ne bucurati cu cat mai multe medalii”.

CITESTE SI: SIMONA HALEP a anuntat numele antrenorului cu care va colabora in 2016 – OFICIAL

La gala au fost prezenti numerosi jucatori de tenis, antrenori, conducatori de cluburi, rude si prieteni ai jucatorilor etc.

 Sursa foto: romaniatv