SIMONA HALEP si ILIE NASTASE vor sustine un MECI DEMONSTRATIV

SIMONA HALEP si ILIE NASTASE vor sustine un MECI DEMONSTRATIV, vineri, in statiunea Busteni, cu ocazia inaugurarii arenei de tenis “ILIE NASTASE”, obiectiv construit in cadrul unui proiect european derulat de autoritatile locale.

Potrivit datelor furnizate de purtatorul de cuvant al Primariei Busteni, Adriana Vajeu, SIMONA HALEP si ILIE NASTASE, ambii cetateni de onoare ai orasului Busteni, au fost invitati sa sustina, vineri dupa-amiaza, un MECI DEMONSTRATIV cu ocazia inaugurarii arenei de tenis “ILIE NASTASE”, situata in apropierea sediului primariei.

Meciul demonstrativ este programat sa aiba loc vineri, incepand cu ora 17.00, si face parte dintr-o serie de evenimente organizate in cadrul actiunii “Busteni, o statiune renascuta”.

Citeste si: ILIE NASTASE o CRITICA pe SIMONA HALEP

Primarul din Busteni, Emanoil Savin, a declarat ca tot vineri vor primi titlul de cetatean de onoare al orasului medicii Irinel Popescu si Ioan Lascar, actorul Horatiu Malaele si gimnasta Sandra Izbasa.

De asemenea, vineri dupa-amiaza, in statiunea Busteni va avea loc un concert sustinut de Paula Seling si Marcel Pavel la care, potrivit primarului statiunii, sunt asteptati aproximativ 3.000 de turisti.

Arena de tenis, care poarta numele lui ILIE NASTASE a fost construita in cadrul proiectului cu finantare europeana “Modernizarea infrastructurii si cresterea calitatii serviciilor turistice in statiunea Busteni”, este amenajata in aer liber, dispune de 500 de locuri pentru spectatori si are o suprafata de aproximativ 650 de metri patrati.

Citeste si: SIMONA HALEP, mesaj pentru Tiriac si Nastase

Proiectul european in cadrul caruia a fost construita arena de tenis are o valoare de peste 15 milioane de lei si include de asemenea construirea altor obiective, respectiv a unui pavilion muzical, a unui loc de joaca pentru copii, amenajarea unor parcuri in statiune, reabilitarea unor strazi si realizarea unei instalatii de iluminat pentru partia Kalinderu.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro