SIMONA HALEP: Sper ca si anul viitor sa castig acest turneu

BRD BUCHAREST OPEN 2014. SIMONA HALEP, locul 3 WTA, a declarat, duminica, dupa ce a castigat prima editie a BRD Bucharest Open, ca isi doreste ca si anul viitor sa se impuna in turneul de la Bucuresti.

“Vreau sa o felicit pe ROBERTA VINCI pentru turneul facut si ii urez mult succes pe viitor. Le multumesc tuturor celor care au facut posibil acest turneu. A fost un turneu incredibil, primul in Romania. Am fost putin obosita, dar va multumesc ca m-ati sustinut. Multumesc familiei si prietenilor care ma sustin si care m-au ajutat si m-au indreptat spre acest sport. Multumesc stafului meu pentru munca depusa. Multumesc lui Wim Fissette pentru suport. Multumesc federatiei pentru ca a reusit sa faca acest turneu. Sper ca si anul viitor sa existe acest turneu si sa-l castig din nou. Multumesc Romania, multumesc romanilor”, a spus SIMONA HALEP.

CITESTE SI: SIMONA HALEP a CASTIGAT turneul BRD BUCHAREST OPEN

La festivitatea de premiere au fost prezenti Nadia Comaneci, Ilie Nastase, precum si ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo. “In momentul in care proprietarul turneului m-a intrebat daca vrem sa organizam turneul la Bucuresti, l-am contactat pe primul ministru Victor Ponta, care a fost imediat de acord”, a declarat presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, moment in care s-au auzit huiduieli.

SIMONA HALEP a fost premiata de presedintele turneului Dumitru Haradau. Dupa ce au fost premiate, SIMONA HALEP si ROBERTA VINCI au tinut cate un discurs, iar apoi au prezentat trofeele primite.

Jucatoarea de tenis SIMONA HALEP, principala favorita a competitiei si locul 3 WTA, a castigat, duminica, prima editie a BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, in finala, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca ROBERTA VINCI, cap de serie numarul 2 si pozitia 24 in ierarhia mondiala.

CITESTE SI: BRD BUCHAREST OPEN: ALEXANDRA CADANTU si ELENA BOGDAN au castigat proba de dublu 

Acesta este al optulea titlu de simplu din cariera pentru SIMONA HALEP, dupa succesele de la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia (toate in 2013) si Doha (2014).

Sursa foto: sptfm.ro