Simona Halep, ținta unui atac dur al antrenorului de tenis al cuplului prezidențial: Nu prea apreciază românii!

Marius Vecerdea, fost antrenor al Elenei Dementieva (fost număr 3 mondial) a scos la suprafaţă motivul real al “rupturii” dintre Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) şi Andrei Pavel (44 de ani), devenit între timp antrenorul lui Marius Copil.

Dacă iniţial se credea că “Cneazul” a fost cel care a dorit încetarea colaborării, adevărul pare să fie altul.

Citește și: SIMONA HALEP, UMILITĂ ÎN SUA. TOTUL A FOST TRANSMIS ÎN DIRECT LA TELEVIZIUNE

Antrenată de mai mulţi tehnicieni români până să se oprească asupra lui Darren Cahill (54 de ani), constănţeanca ar fi fost cea care ar fi dorit să pună capăt aventurii alături de “Cneaz”. Iar motivul ar fi reprezentat de un trend din tenisul feminin, unde jucătoarele din top s-au obişnuit să schimbe foarte des antrenorii sau oamenii din staff: “Ne arată caracterul Simonei. Nu neapărat negativ. Trendul este de a face schimbări dese, la un an-doi. Mai ales schimbări de antrenori români. Nu are apreciere prea multă faţă de români”, a spus Vercedea, pentru Libertatea. Vecerdea e cunoscut pentru că e antrenor de tenis pentru familia prezidențială, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen.

“Cneazul” s-a alăturat staff-ului Simonei în septembrie 2017, după US Open, şi, după un an alături de constănţeancă, un anunţ surprinzător a lovit lumea tenisului românesc: “Andrei Pavel e noul meu antrenor”, a dezvăluit Marius Copil (72 ATP), cel mai bine clasat jucător român în ierarhia mondială.

Sursa text: libertatea.ro