Simona Halep trece printr-o adevarata drama. Sportiva s-a intors de urgenta in tara. Vezi care e motivul

Simona Halep trece print-o perioada nefericita in viata sa. Tenismena era la turneul de la Miami cand a primita o veste crunta: matusa sa a murit. Simona s-a intors de urgenta in tara pentru funeralii.

Anuntul oficial de vineri a fost ca Simona a decis sa abandoneze turneul de la Miami in urma problemelor de la un deget al piciorului drept. Imediat dupa, tenismena s-a urcat in avion pentru a se intoarce in tara. Se pare insa ca motivul pentru care Simona a venit de urgenta in tara este altul.

“Matusa sa, femeia de care era tare apropiata, a murit. Avea cancer si evolutia bolii a fost rapida. Simona s-a si intors in tara, pentru ca duminica la pranz a avut loc inmormantarea. Simona o indragea tare pe matusa sa! In Constanta, cele doua familii au casele una langa celalata, asa ca Simona a crescut sub ochii ei”, a povestit o apropiata a familiei Simonei Halep, citata de WOWbiz.ro.

Citeste si: SIMONA HALEP S-A RETRAS DE LA TURNEUL WTA DE LA MIAMI!

Matusa, in varsta de 46 de ani, era sotia fratelui tatalui Simonei, Stere Halep. Drama din familia Halep a fost confirmata chiar de tatal tenismenei:

“Este adevarat ca am avut un mare necaz in familie. Simona nu a putut fi prezenta la turneul de la Miami din cauza acelei problemei la unghie, dar iata a venit si aceasta nedorita chestiune de familie”, a spus Stere Halep, tatal jucatoarei de tenis.

Sursa foto: digisport.ro