SIMONA HALEP va juca vineri in turul secund de la WIMBLEDON

Intalnirea dintre SIMONA HALEP si Lesia Tsurenko, care trebuia sa se dispute joi seara in turul secund de la WIMBLEDON, se va juca vineri din cauza conditiilor meteo care nu au permis desfasurarea acesteia.

SIMONA HALEP trebuia sa joace joi seara in turul doi de la WIMBLEDON contra jucatoarei Lesia Tsurenko din Ucraina, insa meciul a fost amanat. Organizatorii turneului londonez au decis sa mute partida vineri dupa-amiaza, dupa ce ploaia s-a abatut asupra capitalei Angliei.

Citeste si: SIMONA HALEP, prima reactie dupa victoria in fata Telianei Pereira 

SIMONA HALEP trebuia sa joace pe cea de-a doua arena a turneului londonez, care nu dispune de instalatie de nocturna sau acoperis. In aceste conditii, doar pe Arena Centrala s-a mai putut juca.

Citeste si: WIMBLEDON 2014: IRINA BEGU, eliminata in turul doi

Totusi, SIMONA HALEP a primit si o veste buna: a scapat, joi, de inca o adversara importanta, care a fost eliminata in turul doi. Carla Suarez Navarro, a 15-a jucatoare a lumii, pe care Simona Halep o putea intalni in optimile de finala, a fost eliminata de Zarina Diyas, locul 72 in lume, scor 7-6 (12), 5-7, 6-2. Astfel, pentru a ajunge in sferturile de finala, SIMONA HALEP va intalni doar adversare clasate sub locul 71 in lume.