SIMONA HALEP va primi un BONUS FINANCIAR CONSISTENT din partea WTA

SIMONA HALEP reuseste sa-si asigure inca o suma importanta, pe finalul unui sezon in care din acest punct de vedere a stat excelent. HALEP va primi un BONUS FINANCIAR CONSISTENT din partea WTA pentru ca participa la toate turneele importante din acest an.

Datorita faptului ca s-a inscris la Beijing si Wuhan, SIMONA HALEP va incasa suplimentar inca 450 de mii de dolari, conform grilei de premiere din circuitul WTA.Regulamentul din tenis prevede ca sportivele care participa la toate turneele importante sa primeasca diverse bonusuri, in functie de pozitia din clasamentul WTA.

In aceste conditii, SIMONEI HALEP ii vor reveni 200 de mii de dolari pentru prezenta la Indian Wells, Madrid, Miami si Beijing, inca 200 de mii de dolari pentru ca a concurat la Cincinnati, Doha, Montreal, Roma si Wuhan.

De asemenea, prezenta la toate cele noua turnee dintr-un an competitional ii mai aduce inca 50 de mii de dolari. Pana in acest moment, conform datelor oficiale oferite de WTA, SIMONA HALEP a castigat, in 2016, 3.146.587 de dolari.

Sursa foto: wtatennis