SIMONA HALEP, dupa meciul cu Ivanovici: Am resimtit presiunea si oboseala

Cea mai buna jucatoare romana de tenis a momentului, SIMONA HALEP, a declarat, duminica, la Arenele BNR din Bucuresti, dupa meciul pierdut cu sarboaica ANA IVANOVIC, in FED CUP, ca a resimtit presiunea si oboseala.

”A fost un dezavantaj pentru mine sa joc doua meciuri intr-o zi. Ana a fost mai odihnita. Am luptat, am dat tot ce am putut, imi pare rau ca nu am castigat. Meciul in sine a pus presiune pe mine si am resimtit un blocaj din cauza emotiilor, in setul al doilea, la scorul de 3-2. Am simtit oboseala in al doilea meci si cred ca asta a fost cheia victoriei Anei Ivanovic”, a afirmat SIMONA HALEP intr-o conferinta de presa.

SIMIONA HALEP, care a jucat duminica si meciul cu BOJANA JOVANOVSKI (6-2, 6-4), continuat de la scorul de 3-1, 15-15, a relatat si programul ei. ”M-am trezit la sase fara un sfert si la ora opt eram la teren. A fost un program greu, e Pastele, dar mi-a placut si nu regret nimic. Sunt un pic suparata pe mine, dar Ana Ivanovic este o jucatoare foarte puternica. Am vazut ieri meciul dintre Sorana si Ivanovic si am observat ca nu a lovit bine cu reverul, am incercat azi mult pe rever, poate am exagerat, insa a jucat mai bine ca ieri. Am avut un joc un pic haotic din cauza emotiilor si a presiunii”, a spus SIMONA HALEP.

Citeste si: FED CUP: SIMONA HALEP, invinsa de Ana Ivanovici

”In mod normal, cred ca Sorana Cirstea o va invinge pe Bojana Jovanovski. Imi doresc sa fie 3-1 si sa nu mai asteptam dupa meciul decisiv de dublu. Dar, totusi, am incredere in fetele de la dublu, au adus mereu punctele decisive si nu am emotii”, a mai spus SIMONA HALEP, subliniind ca ”saptamana aceasta am facut parte dintr-o echipa si vreau sa castigam ca o echipa”.

SIMONA HALEP, numarul cinci mondial, s-a aratat surprinsa de cat de mult public a fost la meci: ”A fost ceva deosebit pentru mine si sper sa mai jucam acasa”.

”Mi-am dorit sa merg la biserica de Inviere, dar nu s-a putut si nu imi pare rau, pentru ca am jucat pentru Romania”, a mai spus SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP s-a declarat ”suta la suta pregatita” pentru turneul de la Stuttgart, unde e a doua favorita si spera sa faca o treaba buna.

ANA IVANOVIC (12 WTA) a declarat, la randul sau: ”Ieri a fost primul meu meci pe zgura in acest sezon si a fost mai greu, dar sunt multumita cu jocul meu de azi. Nu m-am gandit ca al doilea meci de azi pentru Simona, m-am concentrat asupra jocului meu. In general suntem obisnuite sa jucam doua meciuri intr-o zi. Nu m-am gandit la presiunea rezultatului, aveam sansa noastra si am adus un punct bun pentru Serbia”.

Citeste si: FED CUP: SIMONA HALEP a adus al doilea punct pentru Romania in barajul cu Serbia. UPDATE DECLARATII

Romania conduce Serbia cu scorul de 2-1, dupa ce ANA IVANOVIC a invins-o pe SIMONA HALEP, cu 6-3, 7-6 (2), duminica, la Arenele BNR din Bucuresti, in a treia partida de simplu a intalnirii din play-off-ul pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup. SORANA CIRSTEA a adus primul punct pentru Romania, sambata, dupa ce a invins-o pe ANA IVANOVIC cu 3-6, 6-1, 6-2 in prima partida de simplu. SIMONA HALEP a invins-o pe Bojana Jovanovski cu 6-2, 6-4, in a doua partida de simplu, duminica, meci reluat de la scorul de 3-1, 15-15 in favoarea Simonei, dupa ce a partida fusese intrerupt sambata din cauza ploii.

SORANA CIRSTEA (27 WTA) o va infrunta pe BOJANA JOVANOVSKI (39 WTA) in ultimul meci de simplu, iar Irina Begu/Monica Niculescu le vor intalni pe Jovana Jaksic/Nina Stojanovic, la dublu.