Simona Man, de la “Mireasa pentru fiul meu” la Palatul Victoria

Simona Man, de la "Mireasa pentru fiul meu" la Palatul Victoria

Presedintele PPDD, Simona Man, va ocupa functia de ministru pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni, urmand sa-i ia locul lui Bogdan-Dragos-Aureliu Marian-Stanoevici, potrivit unor surse politice citate de Realitatea TV.

Victor Ponta a declarat, zilele trecute, dupa o intalnire intre liderii PSD si PPDD, intrebat daca partidul lui Dan Diaconescu ar putea avea un portofoliu ministerial, ca nu exclude aceasta varianta, desi nu s-a luat o decizie.

Putini stiu, insa, parcursul profesional al Simonei Allice Man. Presedinta partidului fondat de Dan Diaconescu are 42 de ani, este originara din Arad si a avut un parcurs cel putin interesant pe scena politica autohtona. Prea putin prezenta cu aparitiile publice, Simona Man a intrat, totusi, de ceva timop in vizorul presei. 

Citeste si: Protocolul PSD-PPDD ar putea fi semnat saptamana viitoare. Ponta: Nu exclud ca PPDD sa primeasca un minister

Presa a scris in mai multe randuri ca aceasta ar fi fost implicata in pacalirea unor oameni de afaceri, politicieni si medici din Bucuresti, de la care ar fi incasat, impreuna cu concubinul ei, sute de mii de euro. Printre pagubiti s-ar numara inclusiv medicul Serban Bradisteanu, care ar fi ramas fara o suma frumusica, de 150.000 de euro, scrie Yahoo News.

O alta afacere controversata in care a fost implicata Simona Man, prin firma MaxCargo Company, unde este actionar, priveste intrarea in insolventa a unei mori din Arad. Fosta proprietara sustine ca a fost pacalita de administratorul morii, care era mana in mana cu reprezentantii MaxCargo.

Simona Man ar fi lucrat si pentru un post cunoscut de televiziune. Simona Man si-a trecut in CV-ul postat pe un site de socializare ca a lucrat pentru emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”. Nu este precizata, insa, functia ocupata si perioada in care a lucrat la Antena 1.

Peste toate, Dan Diaconescu a prezentat-o pe Simona Man ca fiind nepoata maresalului Averescu. Legat de acest subiect, este antologica gafa pe care a facut-o in 2011, cand, la o intalnire cu alegatorii, Simona Man s-a prezentat astfel: “Sunt nepoata generalului Antonescu, pardon, Averescu, nu Antonescu”, mai scrie Yahoo News.

Foto: Realitatea TV