SIMONA MAN, retrasa de la sefia AUTORITATII NATIONALE pentru TURISM, dupa ce a INSPECTAT litoralul

 Liderul PPDD, Simona Man, a fost retrasa din functia de conducere a Autoritatii Nationale pentru Turism dupa ce a inspectat daca litoralul este pregatit pentru sezonul estival.

Tot miercuri, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT) s-a aflat in statiunea Mamaia, unde a aratat ca litoralul romanesc este pregatit pentru deschiderea sezonului estival, in timp ce hotelierii solicitau organelor de control sa nu fie verificati in minivacanta de 1 Mai, scrie Mediafax.

CITESTE SI: LITORALUL PENTRU TOTI 2015: Peste 10.000 de TURISTI pot beneficia de EDITIA DE PRIMAVARA a programului

Am venit astazi aici tocmai pentru a vedea stadiul pregatirilor in vederea deschiderii sezonului estival. Pana in acest moment, am facut un scurt tur in Mamaia, iar de aici plecam in sudul litoralului ca sa vedem si acolo stadiul pregatirilor. Ceea ce am vazut pana acum, ne-a incantat privirile, hotelurile sunt pregatite, chiar foarte pregatite sa primeasca turistii. Credem ca va fi un sezon in care turistii vor fi multumiti de ceea ce le vor oferi aceste structuri turistice“, a spus Simona Man intr-o conferinta de presa.

Sursa foto www.liberinteleorman.ro