SIMONA MAYA TEODOROIU, noul judecator al CCR, a depus juramantul la COTROCENI

Noul judecator al Curtii Constitutionale, SIMONA MAYA TEODOROIU, votata miercuri in plenul Senatului pentru aceasta functie va depune, joi, in jurul orei 11:00 juramantul la Palatul Cotroceni, la ceremonie urmand a participa si premierul VICTOR PONTA.

UPDATE 11.30: SIMONA MAYA TEODOROIU, noul judecator al CCR, a depus juramantul la Cotroceni in cadrul ceremoniei de INVESTITURA. Desi prezenta sa era anuntata, premierul VICTOR PONTA a lipsit de la ceremonie.

Surse oficiale au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca ceremonia de depunere a juramantului de catre SIMONA MAYA TEODOROIU va avea loc inainte de deplasarea pe care presedintele KLAUS IOHANNIS o va face la Laserul de la Magurele.

CITESTE SI: Simona Maya Teodoroiu, candidatul sustinut de PSD, a castigat postul de judecator al CCR

La eveniment va fi prezent si premierul VICTOR PONTA.

SIMONA MAYA TEODOROIU, propusa de PSD, a fost aleasa miercuri de plenul Senatului in calitatea de judecator al Curtii Constitutionale. TEODOROIU a obtinut votul favorabil a 87 de senatori, in timp ce MONA LISA NEAGOE, sustinuta de PNL, a beneficiat de 73 de voturi.

CITESTE SI: Simona Maya Teodoroiu, judecator CCR, intrebata daca se teme de presiuni: Nu ma tem de nimic 

SIMONA MAYA TEODOROIU a fost secretar de stat in Ministerul Justitiei din mai 2012, cu exceptia perioadei ianuarie – aprilie 2013, cand a ocupat pozitia de secretar de stat la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine (DPIIS) din cadrul Guvernului.

Sursa foto: realitatea.net