Simona Tibu, o romanca stabilita in Canada, batuta crunt de un politist

simona_tibu_romanca_batuta_canada

O romanca de profesie medic stomatolog, stabilita in Canada, a fost batuta mar de un politist pe o sosea care face legatura intre Camrose si Edmonto, dupa ce a fost oprita pentru exces de viteza. Culmea este ca deocamdata romanca este cea pusa sub acuzare, deoarece s-a opus arestarii si a obstructionat justitia.

Femeia, in varsta de 41 de ani, se deplasa in data de 3 august cu autoturismul personal pe autostrada 21, dinspre casa ei catre cabinetul medical din Edmonton. La un moment dat un politist pe motocicleta i-a facut semn sa opreasca, iar ajuns langa ea, a lovit geamul masinii cu pumnul. 

Dupa ce a deschis geamul, femeia i-a spus ca nu-i va arata actele si il va filma cu camera telefonului mobil, daca va continua sa-i loveasca masina. Asta l-a scos din sarite pe politist, care i-a smuls telefonul din mana si a devenit foarte violent.

Simona Tibu a povestit, pentru Edmonton Journal, ca a politistul a obligat-o sa se aseze cu fata spre masina si a incatusat-o. Apoi, a inceput sa o loveasca in sani si sa-si impinga pelvisul in ea.  Romanca a inceput sa tipe, insa asta l-ar fi infuriat si mai tare pe politist.

Mai multi trecatori au oprit la locul incidentului si au sunat la 911. Cativa martori au facut fotografii, pe care romanca le-a postat ulterior pe contul sau de Facebook.

Foto: Facebook