Simona Trașcă amenințată cu moartea de un obsedat!

Simona Trașcă a dezvăluit că se simte terorizată de un bărbat care ar fi de-a dreptul obsedat de ea. Mai exact, de câteva zile, „Pamela de România”  se declară terorizată de un bărbat care susține că ar fi obsedat de ea. Mai mult decât atât, individul nu s-a rezumat doar să își exprime sentimentele, a recurs și la amenințări, notează cancan.ro.

”Sunt obsedat de tine, Simona Trașcă. Da, Simona Trașcă. Tu ești femeia pe care eu mi-o doresc. Și îți promit că lucrurile nu o să rămână așa, pentru tot ce mi-ai făcut. Anul acesta o să ai parte de multe surprize din partea mea. Îți promit și stai liniștită că nu îmi este frică nici de poliție, nici de nimeni”, a spus bărbatul, conform celor de la cancan.ro.

La rândul ei, Simona Trașcă a declarat pentru sursa citată: ”Individul acesta m-a mai abordat, în urmă cu câțiva ani, și eu am evitat să am contact cu el. Este un obsedat și îmi spunea mereu că mă dorește. Eu l-am blocat pe Facebook și am crezut că am scăpat de el.  Numai că, de câteva zile, a început să-i scrie fratelui meu. Eu nu am făcut nimic, nu am vrut să am treabă cu el. Lucrurile au degenerat, e prea mult pentru mine, omul m-a amenințat cu moartea. Am făcut atac de panică și acum mă înțeapă inima. Nu știu ce se întâmplă, dar lucrul acesta mă sperie destul de tare”.

Sursa foto: cancan.ro