SIMULARE EVALUARE MATEMATICA, MARTI. SUBIECTE SI BAREM SIMULARE EVALUARE NATIONALA CLASA A VIII-A

SIMULARE EVALUARE NATIONALA  2015 CLASA A VIII-A. SUBIECTE SI BAREM SIMULARE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. AZI, Marti, 24 februarie, elevii clasei a VIII-a sustin SIMULAREA LA EVALUARE NATIONALA 2015. 

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 CLASA A VIII-A. SUBIECTE SI BAREM SIMULARE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. Marti, in jurul orei 15.00, pe edu.ro vor fi publicate SUBIECTELE SI BAREMELE LA SIMULAREA LA EVALUAREA NATIONALA LA MATEMATICA.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 CLASA A VIII-A. SUBIECTE SI BAREM SIMULARE EVALUARE NATIONALA MATEMATICASIMULAREA LA EVALUAREA NATIONALA LA MATEMATICA pentru anul scolar 2014 – 2015 contine trei subiecte, fiecare avand 30 de puncte.

Toate subiectele sunt obligatorii. Se acorda 10 puncte din oficiu. Timpul destinat rezolvarii subiectelor este de 2 ore.

CITESTE SI: SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015: 200.000 de elevi sustin luni proba la Limba si Literatura Romana 

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 CLASA A VIII-A. SUBIECTE SI BAREM SIMULARE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. Reprezentantii Ministerului Educatiei arata ca, prin simulari, elevii se familiarizeaza cu rigorile unei evaluari nationale sau ale unui bacalaureat national.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 CLASA A VIII-A. SUBIECTE SI BAREM SIMULARE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. “Este subiect unic la nivel national, deci va fi distribuit intocmai ca la examen. Elevii au doua ore la dispozitie sa rezolve testul, simularea finalizandu-se la 11.00. In salile in care avem camere de supraveghere, acestea vor fi folosite. In ceea ce priveste activitatea didactica din scoli, simularea nu o va afecta foarte mult. Fiecare scoala isi organizeaza programul din ziua respectiva in functie de situatie”, a explicat, pentru “Adevarul”, inspectorul Marian Banu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti.

Potrivit metodologiei de organizare, elevii care participa la simulare nu pot intra in salile de examen cu manuale, carti, dictionare, insemnari sau rezumate care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor si nici cu ghiozdane sau posete. De asemenea, elevii nu pot avea asupra lor nici telefoane mobile sau casti audio. Rezultatele obtinute la SIMULAREA EVALUARII NATIONALE vor fi analizate la nivelul fiecarei unitati de invatamant, prin discutii individuale cu elevii, sedinte cu parintii, precum si la nivelul consiliului profesoral.

CITESTE SI: SUBIECTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015: SUBIECTELE primite de elevi la LIMBA SI LITERATURA ROMANA

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 CLASA A VIII-A. SUBIECTE SI BAREM SIMULARE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. Evaluarea Nationala va avea loc, in acest an, intre 22 si 24 iunie. Anul trecut, doar 48,8% dintre elevii de clasa VIII-a prezenti la simularea Evaluarii Nationale au obtinut medii peste 5, respectiv 66,95% la Limba romana si 30,4% la Matematica.

Sursa foto: realitatea.net