Sindicalistii de la SANITAS suspenda PROTESTUL

Sindicalistii de la SANITAS au suspendat actiunea de PROTEST programata pentru vineri dimineata in fata Ministerului de Finante. Totusi, in cursul acestei zile, ei vor avea negocieri cu reprezentantii ministerului  de resort in urma carora vor decide daca mai continua protestele.

“Am convocat deja sedinta Biroului Executiv al federatiei noastre, in cadrul careia vom prezenta rezultatele obtinute dupa intalnirile cu reprezentantii ministerelor sanatatii, muncii, finantelor publice dar si cu ministrul delegat pentru Dialog Social.

Citeste si: GREVA GENERALA IN SANATATE? UITE CARE SUNT CERINTELE SINDICALISTILOR

Maine (vineri — n.r.) vom avea o noua runda de negocieri cu reprezentantii Ministerului de Finante, in urma careia vom decide suspendarea sau continuarea PROTESTELOR”, a declarat Marius Sepi, prim-vicepresedintele Federatiei SANITAS.

Peste 100 de membri ai Federatiei SANITAS din Romania au PICHETAT in primele patru zile ale acestei saptamani sediile Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice din Bucuresti si Ministerului Sanatatii, cerand in principal cresterea cu 10% a veniturilor in sanatate si asistenta sociala, incepand cu data de 1 iulie 2014.

Citeste si: PESTE 100 DE SINDICALISTI DE LA SANITAS PICHETEAZA SEDIUL MINISTERUL SANATATII

Actiunile de PICHETARE au fost decise de Consiliul National al Federatiei SANITAS pe data de 13 iunie, neonorarea revendicarilor sindicale putand duce la declansarea actiunilor de PROTEST in toata tara.

Sursa foto: federatiasanitas.ro