Sindicalistii din ROMATSA continua negocierile: O noua runda de discutii este programata miercuri

Sindicalistii din ROMATSA au anuntat marti seara ca negocierile vor continua, iar noi discutii vor avea loc miercuri in prezenta ministrului, informeaza B1 TV.

”Am discutat pe punctele ramase in conflict. Nu am ajuns la niciun rezultat, dar am stabilit sa facem toate eforturile pentru a evita declansarea grevei generale in data de 1. Vom continua negocierile, inclusiv maine vom veni la minister inca nu stim ora. Si domnul ministru a inteles ca daca nu avem pana luni contract colectiv de munca nu vom renunta la greva. Negocierile vor fi numai la minister si in prezenta ministrului”, a declarat Gabriel Tudorache, lider sindical ROMATSA.

CITESTE SI: SCANDAL la ROMATSA: CONDUCEREA ataca in instanta GREVA GENERALA anuntata de sindicalisti

”Sunt multe lucruri pentru care trebuie sa gasim solutii. Lucrurile nu sunt simple. Noi incercam sa ne aratam bunavointa. In momentul de fata exista doar niste discutii, niste afirmatii din partea noastra de bune intentii. Mai este mult pana la greva. Noi nu vrem sa facem greva, de asta vrem sa venim la negocieri, pasagerii nu trebuie sa sufere”, a afirmat sindicalistul Florin Diaconu.

CITESTE SI: NEGOCIERILE CU MINISTRUL TRANSPORTURILOR AU ESUAT. ANGAJATII ROMATSA INTRA IN GREVA DE LA 1 SEPTEMBRIE. UPDATE

Sindicalistii sustin ca sunt in continuare dispusi sa poarte negocieri, dar acuza conducrea institutiei ca ii supune la nunumarate abuzuri si atacuri.

Sursa foto b1