Sint o baba comunista, filmul unei generatii. Premiera, vineri

“Sint o baba comunista”, filmul cu Marian Ralea si Luminita Gheorghiu in roluri principale, va debuta pe marile ecrane, vineri. 

Filmul, considerat de specialisti o comedie cu accente de drama, prezinta viata unui cuplu indoctrinat de regimul comunist. Emilia( Luminita Gheorghiu ) este nevasta de provincie a lui Tucu(Marian Ralea). Vietile celor doi sunt date peste cap cand fiica lor se intoarce din SUA, impreuna cu sotul ei american.

Ceea ce ar fi trebuit sa fie o intalnire fericita se transforma repede intr-o situatie complicata si in acelasi timp amuzanta. Emilia si Tucu afla ca tanarul cuplu trece prin probleme financiare grave, asa ca sunt dispusi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor sa nu duca lipsa de nimic, noteaza cinemagia.ro.

“Este teribil de bine cand ai langa tine actori foarte buni. Munca e deja facuta, in mare masura. Este extraordinar ca pe teatru, pe film sa ai parteneri foarte buni, care parca iti intind un pod peste un drum plin de obstacol”,  a declarat Luminita Gheorghiu pentru Mediafax.

“Ne-am simtit cu totii bine si am putut sa cream impreuna cu celelalte roluri din film – actori, tineri exceptionali, pe care ii cunosc din teatru si-mi dau jos palaria in fata lor, sau actori mari precum doamna Vali Seciu, doamna Coca Bloos, domnul Mircea Andreescu, care ne-au ajutat si au creat fiecare cate un personaj remarcabil. Din ganduri putine, din cuvinte putine au reusit, fata de noi care aveam posibilitatea sa si gresim intre timp si sa recuperam performanta, dansii chiar au fost absolut fantastici in tot ce au facut”., a completat si Marian Ralea.

Filmul regizat de Stere Gulea are o distributie exceptionala. Alaturi de Luminita Gheorghiu si Marian Ralea, mai evolueaza Ana Ularu, Collin Blair, Anca Sigartau, Valeria Seciu, Tania Popa, Coca Bloos, Mircea Andreescu, Mihai Gruia Sandu si Alexandru Potocean.

Sursa foto: facebook.com