SINUCIDERE COSTICA STEFANESCU: Marele fotbalist a lasat un bilet de adio

costica-stefanescu-sinucidere-costica-stefanescu

Costica Stefanescu, fost capitan al echipei nationale, s-a sinucis. Desi au existat controverse pe aceasta tema, fratele lui Costica Stefanescu a scos la iveala biletul de adio lasat de fostul mare fotbalist.

In biletul de adio, Costica Stefanescu isi cere iertare de la cei dragi pentru gestul facut si le transmite ca ii iubeste.

“Ne-a scris tuturor ca ne iubeste si ne roaga sa-i iertam gestul. Spunea ca nu mai poate indura durerile care-l chinuiau. Ne asteptam la orice, numai la asta nu. Trebuia sa ne fi gandit ca e ceva in neregula cu el, mai ales de cand ne-a spus ca si-ar dori sa fie eutanasiat. Era clar ca el nu mai poate lupta cu boala”, a spus Ion Stefanescu pentru Click.

Miercuri, primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, anunta ca nu exista niciun indiciu cu privire la sinuciderea lui Costica Stefanescu si a precizat ca a fost vorba despre o moarte accidentala. Cel mai probabil, informatia a fost lansata public pentru ca fostul mare fotbalist sa aiba parte de o inmormantare crestineasca.

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca a discutat cu sotia fostului capitan al nationalei Romaniei, iar aceasta i-a marturisit ca nu crede in varianta sinuciderii. Noua varianta este ca Stefanescu a iesit pe balconul salonului de la Spitalul Militar sa ia aer si, ametit de calmante, s-a dezechilibrat si a cazut de la etajul cinci.

“Noi nu credem ca a fost vorba despre o sinucidere. Nu reiese de nicaieri acest lucru. Probabil ca a fost ametit de medicamente, a iesit sa ia aer si s-a dezechilibrat. Aceasta este si parerea familiei”, a spus edilul din Craiova la Romania TV.

“Nu poate sa reiasa de nicaieri ca s-a sinucis, nu exista niciun bilet lasat familiei. In plus, el era sedat. Si in documentele medicale scrie ca este vorba de un politraumatism, nu de sinucidere”, a mai spus Olguta Vasilescu.

Foto: ziarulring.ro