Sinucidere in Iasi: Adriana Roman, eleva de la Liceul Economic, s-a aruncat in fata trenului

Sinucidere in Iasi. Adriana Roman, eleva la Liceul Economic nr. 2 din Iasi, s-a aruncat in fata trenului dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza unei note mici primite la scoala.

Eleva, in varsta de 18 ani, s-a aruncat in fata trenului interregio Roman – Buhaiesti – Iasi. Adriana era eleva in ultimul an la Liceul Economic 2 din Iasi si locuia cu parintii in localitatea Piciorul Lupului, scrie Ziarul de Iasi.

Politistii au demarat o ancheta in acest caz, cauza decesului fiind cel mai probabil sinuciderea. Anchetatorii iau in considerare faptul ca eleva ar fi luat o nota mica in ziua respectiva si mama sa a mustrat-o, potrivit ziaruldeiasi.ro.

La locul accidentului a venit aseara si tatal fetei, care se afla sub influenta alcoolului, iar politistii nu au putut sa obtina prea multe informatii. Acesta i-a asigurat pe politisti ca fata nu avea probleme in familie si nici la scoala, dar localnicii au spus ca ambii parinti sunt alcoolici, iar acesta ar putea fi o cauza pentru care fata si-ar fi dorit moartea.