SINUCIDERE la Busteni. Un barbat dat in urmarire nationala, gasit mort intr-o camera de hotel

SINUCIDERE LA BUSTENI. Un barbat, care fusese dat disparut luni de catre familie, a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din statiunea Busteni.

Barbatul, in varsta de 46 de ani, era din Brasov si fusese dat in urmarire nationala, dupa ce sotia acestui a anuntat la Politia din Brasov disparitia sa. A. N. B. a plecat de acasa si nu s-a mai intors, iar marti a fost gasit fara suflare intr-o camera de hotel din Busteni.

Politistii au fost sesizati de angajatii hotelului din statiune. Barbatul se spanzurase, iar oamenii legii au stabilit ulterior ca identitatea acestuia era cea a persoanei disparute si date in urmarire nationala.

Citeste si: Un medic roman din Franta s-a sinucis. Afla aici detalii

“Politistii prahoveni au mers la fata locului, unde au stabilit identitatea barbatului – A.N.B., in varsta de 46 de ani, din Brasov, disparut de la domiciliu in 24 martie. Cadavrul barbatului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Ploiesti, iar cercetarile in acest caz sunt continuate de Politia Busteni, sub coordonarea unui procuror”, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Politiei Brasov, citat de Realitatea TV.

Foto: Ziua News