El a PREZIS MOARTEA lui Robin Williams! O noua IPOTEZA HALUCINANTA face inconjurul lumii

Pe data de 11 august, mass-media de peste Ocean aducea in fata publicului o veste pe cat de neasteptatata, pe atat de trista: indragitul comediant Robin Williams a fost gasit mort in propria locuinta si, conform primelor date anuntate de anchetatori, ar fi fost vorba despre o sinucidere.

Vestea a facut inconjurul planetei, cinefilii din intreaga lume exprimandu-si regretul fata de trecerea in nefiinta a unuia dintre cei mai mari actori americani ai momentului.

Iubitorii de conspiratii au gasit insa de cuviinta sa dezbata o informatie cel putin controversata.

Pe data de 8 august, cu trei zile inainte de momentul nefericitului eveniment, pe forumul ign.com a fost lansat un topic ciudat pentru acea data si tulburator pentru zilele care au urmat decesului.

CITESTE SI: ACTORUL ROBIN WILLIAMS AVEA SERIOASE PROBLEME FINANCIARE

Unul dintre utilizatori a lansat pe data de 8 august urmatorul topic: “Are people bracing themselves for the fact that Robin Williams will die soon?”. In traducere: “Sunt oamenii pregatiti pentru faptul ca Robbin Williams va muri in curand?”.

Topicul a avut numeroase comentarii si inaintea datei de 11 august. Dupa anuntul decesului actorului Robin Williams, comentariile s-au transformat in acuze si amenintari lansate catre utilizatorul care prevestise ceea ce s-a intamplat dupa numai 3 zile.

Complot, premonitie sau simpla coincidenta?