Siria: Cel putin 21 de civili au MURIT in urma unor raiduri ale regimului asupra unui fief al Statului Islamic

Cel putin 21 CIVILI, printre care si un COPIL, au MURIT si alti aproximativ 100 au fost raniti in urma unor raiduri ale armatei regimului sirian, care a lansat bombe asupra orasului Al-Bab din Alep (nord), controlat de JIHADISTII Statului Islamic (SI), a informat duminica Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relateaza Reuters si AFP.

“Fortele aeriene au lansat sambata sapte butoaie cu explozibil si trei obuze asupra orasului Al-Bab, la nord-est de orasul Alep, omorand cel putin 21 de CIVILI, printre care si un COPIL”, a indicat OSDO, care nu precizeaza cand au avut loc atacurile.

Citeste si: IDENTITATEA MILITARULUI AMERICAN CARE L-A UCIS PE OSAMA BEN LADEN A FOST DEZVALUITA

Numarul MORTILOR ar putea insa creste, deoarece multe dintre persoanele ranite sunt in stare grava, a adaugat organizatia, care aduna informatii de la o varietate de surse din Siria.

Avioane de lupta coordonate de SUA ataca de asemenea tinte ale Statului Islamic in Siria, intr-o campanie despre care Washingtonul spune ca nu este coordonata cu Damascul.

Armata siriana a lovit anterior o zona din apropiere de Al-Bab in septembrie, spunand ca a ‘eliminat mai multi TERORISTI’, la scurt timp dupa lansarea atacurilor internationale conduse de SUA.

MEMBRII AI STATULUI ISLAMIC, INCULPATI IN LIBAN