SIRIA: Cel putin 22 persoane au fost UCISE si alte 62 RANITE de obuze in LATTAKIA

 Cel putin 22 persoane au fost UCISE si alte 62 au fost RANITE marti, dupa ce DOUA OBUZE au cazut in estul orasului LATTAKIA, fief al REGIMULUI SIRIAN, potrivit agentiei oficiale Sana, citata de AFP.

Acesta este unul dintre bombardamentele cele mai sangeroase indreptate impotriva acestui oras, care a fost relativ ferit de la inceputul razboiului in Siria, in 2011. Totusi, lupte au avut loc in estul si nordul provinciei Lattakia, intre mai multe grupari rebele si armata siriana, sustinuta de militiile siite din Hezbollahul libanez.

CITESTE SI: BOSNIA: IMAN CARE FACEA PROPAGANDA PENTRU STATUL ISLAMIC A FOST ARESTAT

De asemenea, la Damasc, alt fief al regimului sirian al presedintelui Bashar al-Assad, o persoana a fost ucisa si alte cinci au fost ranite de obuze lansate de rebeli asupra mai multor cartiere, potrivit agentiei de presa oficiale Sana.

In orasul Duma, capitala administrativa a zonei limitrofe Damasc, patru civili, printre care si un copil, au fost ucisi marti in tiruri cu rachete ale armatei, a precizat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO). Duma este in mod regulat luata ca tinta de regimul de la Damasc.

Sursa foto: middleeasteye