Sistem de MONITORIZARE VIDEO a accesului ELEVILOR, in scolile din Sectorul 4

In unitatile de invatamant din Sectorul 4 este in curs de finalizare instalarea unui sistem performant de monitorizare video a accesului elevilor pentru siguranta acestora, a anuntat primaria Sectorului 4.

Supravegherea va fi realizata cu sprijinul Politiei Locale Sector 4, potrivit sursei citate,.

De asemenea, la nivelul tuturor unitatilor scolare din Sectorul 4,  este in curs de finalizare instalarea unei retele de conectare la Internet categoria Premium, care va fi utilizata pentru orele de Informatica si la alte laboratoare tematice.

Citeste si: VIDEOCURSURI, la Universitatea Politehnica din Bucuresti

Totodata, Primaria Sectorului 4 a demarat dotarea corespunzatoare a unitatilor de invatamant din aceasta unitate administrative cu tehnica necesara. Astfel, au fost achizitionate 128 de calculatoare de ultima generatie, destinate laboratoarelor de informatica din incinta liceelor Mihai Eminescu, Ion Creanga, Dinu Lipatti, Octav Onicescu, Colegiul Romano – Catolic Sf. Iosif si a scolilor generale nr. 79, 99, 190 si 194.

„Desi bugetul Sectorului 4 este printre cele mai mici din Capitala, am dispus alocarea sumelor necesare achizitionarii acestor dotari. Nu exista progres in lipsa tehnicii, iar noi trebuie sa tinem pasul, asigurand copiilor nostri cele mai bune conditii”, a declarat Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 4.