SITE PROJIHADIST: Atacatorii au ucis FRANCEZI NECREDINCIOSI

Un SITE IN LIMBA BOSNIACA, Vijestiummeta, care sprijina gruparea terorista STATUL ISLAMIC (SI), a scris despre ATENTATELE TERORISTE DE LA PARIS de vineri seara, soldate cu cel putin 128 de morti si 300 de raniti si revendicate de SI, apreciind ca este vorba despre “VESTI BUNE PENTRU TOTI MUSULMANII ADEVARATI”, transmite sambata agentia croata HINA.

Site-ul mentionat a transmis ca atacurile teroriste au fost comise de 10 atacatori care “AU UCIS FRANCEZI NECREDINCIOSI”, adaugand ca toti cei care lupta impotriva musulmanilor vor avea aceeasi soarta.

Pe de alta parte, autoritatile bosniace mentioneaza ca, dupa atentatele de la Paris, au fost sporite masurile de securitate in Bosnia si Hertegovina. Ministrul securitatii bosniace, Dragan Mektic, a declarat ca Bosnia si-a ridicat starea de alerta la nivelul maxim si ca au fost sporite masurile de securitate la ambasade si birouri consulare. Mektic a spus ca, deocamdata, nu exista informatii cu privire la potentiale amenintari teroriste si ca nu a existat o amenintare la adresa securitatii nationale dupa atentatele sangeroase de la Paris.

CITESTE SI: ATENTATE TERORISTE PARIS: 300 de persoane SPITALIZATE, intre care 80 aflate in “URGENTA ABSOLUTA”. LIVE TEXT

Presedintia colectiva a Bosniei si Hertegovinei a condamnat in termeni duri atacurile din Paris.

“Acest act pervers, las si nebunesc de a ucide oameni nevinovati nu reprezinta un atac doar asupra Parisului si a Frantei, ci a intregii umanitati si democratii. Nu trebuie sa cedam in fata fricii si panicii, ci sa ne intarim in hotararea noastra de a nu inceta sa luptam impotriva terorismului”, a declarat Dragan Covic, liderul presedintiei colective bosniace.

Sursa foto: expresscouk