Site-ul oficial al Presedintiei Romaniei, protejat, fara greseala, impotriva hackerilor

Serviciul de Telecomunicatii Speciale, administratorul site-ului Presedintiei, afirma ca acesta nu a fost “spart” niciodata.Precizarile au fost  facute in contextul in care DIICOT a anuntat ca audiaza un barbat suspectat de accesare fara drept a sistemului informatic al serverului www.presidency.ro.

Reprezentantii  Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) precizeaza, intr-un comunicat, ca site-ul Presedintiei nu a fost “spart niciodata”, iar STS nu a depus vreo plangere penala in acest sens.

“Administratorul site-ului www.presidency.ro este Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS). Site-ul mentionat nu a fost spart niciodata. STS nu a facut niciodata vreo plangere penala in acest sens”, mentioneaza reprezentantii STS.

Un barbat suspectat ca a spart site-ul oficial al Presedintiei pentru a obtine date informatice si ca a obtinut ilegal date de pe 62.000 de card-uri bancare de pe care apoi a retras bani este audiat, miercuri, de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, impreuna cu mai multe persoane.