Situatie alarmanta pentru romanii din Londra: 183 din 1000 sunt arestati!

Aproape 20% dintre romanii care traiesc la Londra comit infractiuni! Cel putin, asa arata o statistica a Politiei din capitala Angliei. La fiecare 1000 de romani care traiesc la Londra, 183 sunt arestati!

Rata arestarilor in randul romanilor din Londra este de 7 ori mai mare decat cea a localnicilor! Doar 26 de britanici din 1000 sunt arestati de oamenii legii, conform dailymail.co.uk.

Multi dintre romanii arestati sunt acuzati de furt din bancomate, provocand pagube de 40 de milioane de lire sterline in primele sase luni ale acestui an. Guvernul britanic pregateste o strategie noua de lupta impotriva imigrantilor care comit infractiuni pe teritoriul britanic, avand in vedere ca de la 1 ianuarie 2014, romanii si bulgarii vor avea dreptul sa se stabileasca in Marea Britanie fara niciun fel de restrictii.

Viceprimarul Londrei, Stephen Greenhalgh, a declarat ca in urma studiului realizat de politie, vor fi luate masuri mai dure impotriva criminalilor.

Acesta a afirmat ca romanii comit mai multe infractiuni decat orice alti straini, in ciuda faptului ca numarul imigrantilor romani este depasit de cel ai altor nationalitati. Dupa romani, in topul infractorilor straini se mai afla Polonia, Lituania, India si Nigeria.

Sursa foto: dailymail.co.uk