Situatie dramatica la LICEUL in care NICIUN ELEV NU A MAI PROMOVAT BACALAUREATUL DE 5 ANI

Examenul de BACALAUREAT din acest an a adus cifre destul de bune la nivel national pentru ultimii cinci ani, cu o RATA DE PROMOVARE de 66,41%. De asemenea, 63 de absolventi de liceu au obtinut NOTE MAXIME, iar cele mai multe, noua, au fost obtinute de elevi din Timis.

Insa tot la Timis exista un liceu in care NU S-A MAI LUAT examenul de Bacalaureat de CINCI ANI. Potrivit opiniatimisoarei.ro, niciun absolvent al LICEULUI TEHNOLOGIC AGRICOL DIN ORTISOARA nu a reusit sa ia nota de trecere la Bacalaureat nici anul acesta. Din cate se pare, liceul s-ar afla intr-o situatie speciala.

CITESTE SI: REZULTATE FINALE BAC 2015. 67,9 % dintre ABSOLVENTI au PROMOVAT EXAMENELE. UPDATE

„Desfiintarea liceului din Ortisoara nu intra in discutie. Acolo este deja o situatie dificila, liceul merge singur spre lichidare. Nici anul trecut si nici pentru anul viitor nu s-au mai cerut locuri pentru clasa a noua.

Din toamna, liceul nu va mai avea nici clasa a noua, nici clasa a zecea. Practic se autodesfiinteaza. Mai sunt doar doi ani de studii acolo, clasele care intra a 11-a si a 12-a.

Am luat in considerare, intr-o perioada, desfiintarea, dar am revenit asupra deciziei, pentru ca nu ar fi fost corect fata de elevii care studiaza acolo, indiferent cat de buni sau slabi sunt ei la invatatura”, a precizat inspectorul general AURA DANIELESCU, pentru opiniatimisoarei.ro.