SITUATIE GRAVA pentru unul dintre condamnatii din DOSARUL TRANSFERURILOR: A cazut si si-a rupt doua coaste!

Unul dintre greii din fotbal care a ajuns in spatele gratiilor in urma condamnarii din DOSARUL TRANSFERURILOR trece printr-o perioada groaznica. Fostul presedinte al echipei GLORIA BISTRITA, JEAN PADUREANU, a cazut si si-a fracturat doua coaste, a dezvaluit pentru cotidianul RING, IOAN HOROBA, unul dintre fostii sai colaboratori.

“Am vorbit cu cineva din familia lui si mi-a povestit ca nu este deloc bine. A ametit si a cazut in toaleta. Si-a FRACTURAT doua coaste si este IMOBILIZAT la pat de cateva zile.

CITESTE SI: BORCEA a fost EXTERNAT din spital si reincarcerat la Poarta Alba 

JEAN PADUREANU nu este un om care sa mai poata fi tinut in detentie, nu este un bolnav prefacut cum vad ca se mai intampla. Se simte din ce in ce mai rau si are nevoie, in primul rand, de familie.

CITESTE SI: Giovani Becali a PATIT-O in inchisoare! Intra in OPERATIE la Rahova! 

I-ar face bine daca i-ar avea pe cei dragi langa el”, a declarat IOAN HOROBA pentru ziarulring.ro. “Fac un apel catre toti cei care pot sa faca ceva pentru JEAN PADUREANU sa-l ajute sa fie eliberat. Este un strigat disperat. Sper sa se faca dreptate cit mai repede si JEAN PADUREANU sa fie ELIBERAT ca sa ajunga langa familia sa.

Nea JEAN PADUREANU e la un pas de MOARTE, macar acum ar trebui sa-si dea cineva seama si sa fie ELIBERAT!”, a mai spus HOROBA.

Sursa foto: prosport.ro