SLUJBA DE VIS: Calatoreste in jurul lumii intr-o excursie de 1 MILION DE DOLARI. GALERIE FOTO

Daca stai toata ziua la birou si nu iti faci treaba asa cum ar trebui, cu siguranta job-ul pe care il ai nu reprezinta slujba ideala in opinia ta si probabil ca vrei altceva. Ce-ai zice sa calatoresti gratis in cele mai exotice si mai frumoase locuri din lume, intr-o excursie ce valoreaza nici mai mult, nici mai putin decat 1 milion de dolari?

Luxury Travel Intelligence si VeryFirstTo.com sunt cele doua companii care si-au unit fortele pentru a scoate la concurs acest job de vis care se adreseaza atat unei singure persoane, cat si unui cuplu. Astfel, se cauta o persoana dispusa sa calatoreasca, timp de un an, in conditii de lux, sa viziteze cele mai fermecatoare locatii din lume si sa scrie recenzii pentru cele mai noi hoteluri, restaurante si distractii pe care fiecare dintre acestea le are de oferit, scrie ABC News.

Totodata, norocosul sau norocoasa va testa diverse mijloace de transport cu care in mod obisnuit se plimba oamenii bogati, asta insemnand yacht-uri, avioane sau “trenul de lux al Japoniei Kyushi Seven Stars”.

Citeste si: CAND ESTE MOMENTUL IDEAL SA ITI CUMPERI BILETUL DE AVION?

In cadrul calatoriilor, persoana care va obtine slujba va avea ocazia sa calatoreasca pe insula privata Velaa din Maldive, sa viziteze proaspat deschisul restaurant din Miami al lui Roberto Cavalli sau sa viziteze exclusivistul hotel din Venetia, Gritti Palace.

Norocosul angajat nu va primi salariu, insa Luxury Travel Intelligence va acoperi toate cheltuielile legate de excursie, care se ridica la 1 milion de dolari pe perioada unui an de zile. Compania spune ca se asteapta la un numar foarte mare de aplicanti si ca nu va putea contacta pe toata lumea. Cererile pentru job-ul de vis trebuie completate pana pe 30 aprilie 2014.

Sursa foto: dailymail.co.uk